tjenester

Kreative artister som jobber for deg, på dine forutsetninger.
Ingen overraskelser. Vi håndplukker artister innenfor sjangere som kundene etterspør i et marked som stadig endrer seg. Vi jobber som et team, vi deler kunnskap og vi er sosiale. De beste-av-de-beste på ditt lag, til fornuftige priser med gode vilkår for alle.

Vi er designgruppen.

foto- og video

Godt innhold skapes i tett dialog, slik får man det inntrykket man ønsker. Designgruppen lever på kreativitet, vi jobber i team, helst sammen med kunden, og produserer høy kvalitet fotografi med kun de beste profesjonelle fotografer, videografer, tekstforfattere med mer. Vi nøler ikke med å teste ut nye og innovative løsninger! Test oss gjerne på nye idéer.

SoMe Ansvarlig

Har dere lagt en plan for innhold, men får ikke helt de resultatene dere ønsker? Tenker dere kanskje på å engasjere en rådgiver som kan hjelpe dere. De kommer i forskjellige former og størrelser disse rådgiverne, men kan være uvurderlige for businessen. Se på strategien, sett en agenda for innholdsplan, og skap nye ideer i markedsføringen sammen. Les mer

annonsering

Har du noen gang kjørt Lead Ads annonser? Effekten er lett å vurdere og resultatene kan vurderes raskt. Det er også mange andre gode kanaler å velge mellom. Vi jobber kreativt og målrettet med annonsering. Se din merkevare på kinoreklamen, i facebook annonsering, delt på LinkedIn, sendt som DM… Annonsering? Ta en kaffe med oss så tagger vi deg helt sikkert i neste Story!

print & presentasjon

Presentér på en mer interessant måte! Engasjér en dyktig og kreativ designer som vet å gi deg rask og tett oppfølging. Annonser i store og små formater. Djerve trykksaker i verdensklasse.

inbound markedsføring

Få aktuelle leads til å kontakte deg? Du kan skalere ned firmaets fokus på kalde telefoner, du kan skape flere leads med inbound markedsføring, og du vil forandre selgernes hverdag.

design

Design påvirker oss daglig. Vi vet det når vi trenger det. Men vi vet ikke hvordan før vi har gjort det. Grafisk, strategisk, visuelt, identitetsbyggende materiell til en konkret, eller kanskje helt ukonkret, merkevare.

Din digitale merkevare. Perfekt for moderne firmaer.

En egen "SoMe Ansvarlig" kan hjelpe deg på månedlig basis med å være i markedet jevnt og trutt. Sammen med de som betyr mest for deg og din bedrift.

LES MER
“Trykksaker i verdensklasse, eller i det minste ønsker vi å jobbe hands-on for kundene våre, sammen med bra folk!”
Andreas Rytterager

Designgruppen kunde og partner.