• Din SoMe Ansvarlig

  En bedrift i dagens marked har ikke råd til å ikke være synlig i sosiale medier. Men mange bedrifter har heller ikke råd til å ansette en egen person til jobben.

  Betyr det at man må forsake på synligheten sin i sosiale medier? Skal denne viktige oppgaven drives på dugnad i bedriften? Med mindre fokus på resultater enn i andre ledd i bedriften? Selvfølgelig skal den ikke det.

  La oss være Din SoMe Ansvarlig. Det lønner seg!

   

 • Hva får jeg?

  Foruten de sparte kostnadene mot å ansette en person til, vil en SoMe konsulent trekke i nødvendige ledd for å drive ditt firma fremover i sosiale kanaler.

  Å ha din egen ekspert-person i sosiale medier som håndterer din bedrifts ansikt utad kan være en riktig smart løsning om du vil ha jevn flyt av tilstedeværelse og salgsstøtte ute i de sosiale kanalene.

 • Hvordan starter denne prosessen?

  Man starter alltid en god SoMe strategi med å bestemme målet for hva bedriften trenger å oppnå. Dette henger ofte sammen med salgstall og leads. Men det er ikke alltid den riktige veien å gå i sosiale medier å gå rett på å forsøke å selge publikum noe med annonsering av produktet ditt – oftest tvert om. Din nye SoMe ansvarlige vil ta bedriften gjennom prosessen med å bestemme rett målgruppe, avklare noen viktige aktiviteter og lage en prosess der løpende vurderinger av resultatene tas, etterfulgt av nødvendige endringer.

 • Priser og pakker

  Basic Custom Business

  Basic aktivitet.

  1-2 innlegg pr/uke.
  +MyStory 1-2 innlegg/uke.

  Moderat aktivitet.

  3-4 innlegg pr/uke.
  +MyStory 3-4 innlegg/uke.

  Høy aktivitet.

  Innlegg hver dag
  på profil og MyStory.

  Pris 5.990,- Pris 10.990,- Pris 15.990,-

  Vil du ha en SoMe Ansvarlig med på teamet ditt? Legg igjen tlf.nr ditt så kan vi ringes.