Employer Branding

Synliggjør din
suksess

Din bedrift er en av de bedre i sitt segment. Det tror vi deg så gjerne på. Men hvordan skal markedet få vite det?

I hverdagen er det lett å tenke at alle vet vel ca det samme som meg. Men vår erfaring viser at det er ikke så lett å komme ut  med sitt budskap om at nettopp din bedrift er en av de aller beste i sitt segment. Men ta det rolig. Det kan vi hjelpe deg med.

Hvorfor employer branding?

Strategisk omdømmebygging er ikke bare en kul logo og et heftig design på hjemmesiden. Det er litt mer enn det. 

Ofte knyttes begrepet employer branding til rekruttering og det å skulle tiltrekke seg de gode kandidatene når bedriften skal rekruttere. Og det er viktig. Er du ikke en attraktiv arbeidsplass vil du ikke vinne kampen om de beste folka. 

Men employer branding har et potensial til så mye mer. Det kan bidra til å gjøre bedriften mer attraktiv for jobbsøkere, potensielle nye kunder, leverandører og samarbeidspartnere. 

Og kanskje viktigst av alt kan det bygge en positivitet og en stolthet blant medarbeiderne.Og de er jo tross alt det mest verdifulle bedriften har. Folka

Det kan være utfordrende å sette ord på hva som gjør din bedrift til en bra bedrift. En skikkelig bra bedrift. Kanskje vanskelig å finne formuleringen som virkelig selger inn budskapet. Da kan vi hjelpe deg med å finne det. Vi kommer utenfra med friske øyne og vil se din bedrift på en ny måte. For vi skal huske på at vi skal finne, vi skal ikke finne på!

Vi dykker ned i kulturen, styrkene til bedriften og finner bakenforliggende faktorer som vi kan synliggjøre for markedet.

For vi må spre budskapet. Hva det nå enn er, budskapet. Så må det bli synlig utenfor deres lokaler også. Og der vi er gode på å spre et budskap på den digitale flaten, så skal vi også benytte oss av en viktig ressurs i din bedrift. 

Ja, du har gjettet riktig. Vi skal bruke folka dine. De er de mest troverdige formidlerne av budskapet. Og vi kan veilede de i hvordan gjøre det. 

Et veldig fint verktøy er å få en av folka på film! 

Hva får du med denne videotjenesten?

Rekrutteringsfilm (45-59 sek) – En hverdagshelt som presenterer selskapet og den aktuelle stillingen, og gjennom et intervju får frem det mest interessante ved arbeidsplassen.

SoMe klipp (kort utdrag fra filmen 15 sek) – Et interessant klipp hentet fra filmen, som har som funksjon å være et blikkfang i sosiale medier.

Rekrutteringsfilm

Et virkemiddel som kan være veldig effektivt er film. Og vi har hatt employer branding i tankene når vi har utviklet produktet “rekrutteringsfilm”. Her vil din bedrift få lov til å skinne, og din fornøyde medarbeider vil få lov til å ha hovedrollen.

Hvordan gjør vi det?

1

Digitalt manusmøte

Agendaen på et manusmøte er å finne ut hvilket budskap som skal fremmes i filmen, etablere en plan for sted, tid og person til filmen. I det digitale manus møtet definerer vi sammen det sentrale budskapet du ønsker å formidle. Vår agenda er klar – å skape en historie som resonnerer med både selskapet og potensielle kandidater.

2

Video opptaksdag

Det blir satt av en halv opptaksdag med video crew på én til to personer. Vår effektive opptaksdag inkluderer en halv dag med filming og en dedikert filmskaper. Vi fanger autentiske øyeblikk som definerer din arbeidsplass og gjør historien levende med deres “hverdagshelt”!

3

Leveranse

Filmen(e) leveres ferdig klippet, tekstet og med musikk til deling på stillingsannonsen, hjemmesider og i sosiale medier.I etterarbeidet tilføres de siste magiske touchene. Vi sørger for at din rekrutteringsfilm er klar til å imponere. Med profesjonell teksting og nøye utvalgt musikk, leveres et ferdig produkt som resonnerer med både hjerte og sinn.

Autentisk storytelling

Oppdag kraften i autentisk storytelling med en helt egen 'Rekrutteringsfilm'. Filmen du får er på 45-60 sekunder og gir deg en 'hverdagshelt' fra din organisasjon som representerer selskapet og stillingen – alt gjennom et engasjerende intervju som fanger essensen arbeidsplassen.

Utvid rekkevidden med 'SoMe klipp' fra hovedfilmen. Vi destillerer essensen av rekrutteringsfilmen ned til et 15-sekunders klipp som er perfekt for sosiale medier, designet for å fange og holde på seerens oppmerksomhet. Klippet får du helt uten ekstra kostnader.

For er det en ting som har kommet for å bli, så er det sosiale medier. Og her har vi opparbeidet mye erfaring som vi gjerne deler med deg.

Kontakt oss!

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Jeg ønsker å bli kontaktet på: