SOSIALE MEDIER

Din bedrift har ikke råd til å være usynlig i sosiale medier!

Men mange bedrifter har heller ikke råd til å ansette en egen person til jobben. Betyr det at du må forsake synligheten din i sosiale medier? Skal denne viktige oppgaven drives på dugnad i bedriften? Selvfølgelig skal den ikke det.
La oss være din SoMe rådgiver. Det lønner seg!

Hva får du?

Foruten de sparte kostnadene mot å ansette en person til, vil en SoMe rådgiver trekke i nødvendige ledd for å drive ditt firma fremover i sosiale kanaler. Å ha din egen ekspert-person i sosiale medier som håndterer din bedrifts ansikt utad kan være en riktig smart løsning om du vil ha jevn flyt av tilstedeværelse og salgsstøtte ute i de sosiale kanalene.

Hvordan starter prosessen?

Man starter alltid en god SoMe strategi med å bestemme målet for hva bedriften trenger å oppnå. Dette henger ofte sammen med salgstall og leads. Men det er ikke alltid den riktige veien å gå i sosiale medier å gå rett på å forsøke å selge publikum noe med annonsering av produktet ditt – oftest tvert om.

Din nye SoMe rådgiver vil ta bedriften gjennom prosessen med å bestemme rett målgruppe, avklare noen viktige aktiviteter og lage en prosess der løpende vurderinger av resultatene tas, etterfulgt av nødvendige endringer.

Hvorfor investere i sosiale medier?

Digitale medier tilbyr en unik mulighet til å bygge merkevaren din, engasjere med kundene på en personlig måte, og drive forretningsvekst gjennom innovativ markedsføring. Ikke gå glipp av sjansen til å utnytte kraften i digital teknologi til din fordel.

Du gjør relevant informasjon tilgjengelig for kunder

Ved å bruke sosiale medier kan du enkelt dele nyheter, oppdateringer, og innsikt med målgruppen din. Dette holder dem informert og engasjert med merkevaren din.

Optimaliser din digitale tilstedeværelse

Tiltrekk oppmerksomhet fra nye kunder ved å aktivt bruke og navigere i sosiale medieplattformer. Dette øker ikke bare din synlighet, men også din tilkobling med målgruppen

Du blir mer synlig på sosiale plattformer

Førsteinntrykket teller, og sosiale medier gir deg en unik mulighet til å presentere merkevaren din på en kreativ og tiltalende måte. Dette er avgjørende for å tiltrekke kunder

Gi uttrykk for at du er en seriøs og profesjonell bedrift

En velholdt og aktiv sosial medieprofil signaliserer til kunder at du er oppdatert, tilgjengelig, og klar til å engasjere deg med dem. Dette bygger tillit og legitimitet rundt din merkevare.

Kontakt oss!

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Jeg ønsker å bli kontaktet på: