Innholdsproduksjon

Engasjerende innhold som
vekker tillit

Sliter din bedrift med å skape innhold selv? Kanskje innholdet deres ikke skiller seg ut fra konkurrentene sitt innhold slik som du ønsker. Vet du hva som skal til for å ordentlig skape et engasjert publikum? Skal det lages video, foto eller tekst? Her kan du lese videre om hvordan man skaper mer engasjerende historier.

Vi trenger en frisk tilnærming til innholdsproduksjon

I en verden hvor innhold er konge, vil effektiv innholdsproduksjon skille din bedrift ut fra alle de andre. Det du skal vite er at innholdet som publiseres ikke kun handler om å informere mottakerne dine – det handler om å engasjere dem. Og derfor må du forsøke å dele innhold som målgruppen din er opptatt av og vil ha.

HVIS du skal kunne håpe på å styrke merkevaren deres forbi konkurrentene deres. For å gjøre dette effektivt og lettere å angripe, må du få klart for deg, hvilke unike fordeler og bruksområder de forskjellige mediene gir.

Vi har fotografer og videografer til din rådighet. Alle er kvalitetssikret og er ekstremt dyktige i faget og vil skape både mer levende og ekte innhold fra bedriften.

Oppstartsmøte

Det første steget i prosessen er å gjennomføre et oppstartsmøte hvor manusforfatter, illustratør og prosjektleder deltar. Målet er å få en full forståelse av din visjon for hvilket budskap og resultat du ønsker med din animasjonsfilm.

Illustrasjon

Illustratøren sender designforslag på karakterer, elementer og bakgrunner. Når manus og design er godkjent, tegner illustratørene alle scenene til filmen.

Voiceover

Vi har et stort utvalg av erfarne stemmeskuespillere i vår database. Din prosjektleder vil hjelpe deg med å finne den stemmen som på best måte formidler ditt budskap mot din målgruppe.

Animasjon

Når illustrasjoner og stemme er godkjent, sendes materialet over til en av våre animatører. Nå blir skisser og tanker levendegjort. Stemme, bakgrunnsmusikk og lydeffekter blir lagt på slik at din animasjonsfilm blir så livlig som mulig.

Animasjon

Når illustrasjoner og stemme er godkjent, sendes materialet over til en av våre animatører. Nå blir skisser og tanker levendegjort. Stemme, bakgrunnsmusikk og lydeffekter blir lagt på slik at din animasjonsfilm blir så livlig som mulig.

Prosessen

1

Planlegging

Vi starter med å definere dine mål og ditt publikum, og utvikler deretter en strategi og innhold for å nå disse målene

2

Den kreative delen

Vårt erfarne team består av fotografer, tekstforfattere, designere og kreative markedsrådgivere som jobber sammen for å bringe dine ideer til liv.

3

Redigering og feedback

Vi sikrer høy kvalitet på våre leveranser gjennom grundig redigering og verdsetter kundens tilbakemeldinger.

4

Publisering og distribusjon

Vi øker synligheten til din bedrift ved å distribuere innhold gjennom relevante kanaler og tilbyr tidsbesparende samarbeid med SoMe Rådgivere

5

Resultater

Suksessen til innholdet måles gjennom engasjementsanalyser, som gir verdifull innsikt for fremtidige kampanjer.

Et skreddersydd innhold skal engasjere!

Du kan finne en god partner for å skape innhold som gir resultater ved å innlede et samarbeid med et byrå, slikt som vårt for å formidle din bedrifts unike historie på kreative måter. Vi tror ikke på en one-size-fits-all løsning. Så vi må starte med å forstå din bedrifts hovedkjerne og målgruppen…

Men dette trenger ikke å koste skjorta. Du kan enkelt sende en melding til oss for å få kontakt med en Markedsrådgiver som tar en uforpliktende og gratis videosamtale hvor vi hjelper deg å sette noen enkle konkrete mål og få en vurdering av idéene dine.

SoMe Rådgiver 🡥

Vil ditt firma bli tatt på alvor? Rådgiveren administrerer bedriftens sosiale medie kanaler for deg(!). Du sparer tid og etablerer pålitelighet.

Tekstskriving 🡥

Få servert kvalitetsinnhold til blogg, presse, produktbeskrivelser og mer, skreddersydd for å fange og holde på målgruppens interesse.

Webside Design 🡥

Få et mobilvennlig nettsted som gir makismal nytteverdi gjennom brukeropplevelsen og støtter oppunder din bedrifts målsetting.

Annonsemarkedsføring 🡥

Utvikling og implementering av effektive annonsekampanjer for å maksimere rekkevidde og ROI over diverse plattformer.

Fotografering 🡥

Profesjonelle fotografer fanger essensen av produktene, tjenestene eller bedriftsidentiteten.
Eiendom, ansatte og identitet er vårt spesialfelt.

Filming 🡥

Produksjon av høykvalitets videoinnhold som formidler budskap og fremmer merkevareengasjement.

Design og print 🡥

Utvikling av fysisk markedsmateriell til dine salgsaktiviteter inkluderer bl.a. brosjyrer, visittkort, plakater og messer.

Kunstig intelligens 🡥

Vi hjelper deg å analysere og integrere KI for å effektivisere interne prosesser, forbedre kundeservice og drive innovasjon.

Animasjon 🡥

En Animasjonsfilm kan forklare noe vanskelig på en enkel måte. Og med din egen Animerte Logo vil du garantert fange folks oppmerksomhet!

Kontakt oss!

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Jeg ønsker å bli kontaktet på: